JULTE, JULKAFFEN

SVART JULTE
Vårt klassiska julte med en kryddig upplevelse passar både till skinkan och risamalaltan. Teet innehåller flera kryddor och en naturligt framställd apelsinarom, vilket ger det den fruktigheten det behöver, balanserat av en cremearom. Innehåll: Svart te, Kardemumma, Kanel, Kryddnejlika, Safflorblommor, Apelsinskal, Svartpeppar, Ingefära, naturlig apelsinolja och creamarom.

TIPP TAPP
En riktigt god pepparkaksliknande smak och doft. Passar perfekt till lussekatten. Innehåll: Svart te, kardemumma, kanel, ingefära, vaniljbitar, kryddnejlika, safflor, svartpeppar samt ingefära och vaniljarom.

GRÖNT JULTE
Vårt gröna julte med fruktig apelsin och fyllig romarom. Passar utmärkt både till pepparkakorna så som risgrynsgröten. Innehåll: Grönt te, Rosépeppar, Krossad Kardemumma, Kardemumma, Kanel och Nejlikor, Rom-, Apelsinarom.

FARBROR FROST
Farbror Frost är ett grönt julte med en söt vaniljsmak som är ett lättare alternativ för den som vill ha ett mindre kryddigt te. Med kardemumma och ingefära, balanseras vaniljen ut och får den klassiska julsmaken. Innehåll: Grönt te, Kardemumma, Vaniljstång, Ingefära samt vita sockersnöflingor, Vanilj och Creamarom.

ROOIBOS JULTE
Rooibos Julte är kryddigt och fylligt, efterliknar smaken av pepparkakor. Kryddorna i teet ger det en kraftfull smak samtidigt som cremearomen balanserar teet och gör det sött och fylligt. Innehåll: Rooibos, kardemumma, kanel, kryddnejlika, svartpeppar, safflor, ingefära, vanilj och cremearom.

JULKAFFE
Vårt klassiska Julkaffe. Ett mustigt kaffe med blandning av Brasil, Kenya, Peru, Kalossi och Old Brown Java. Ett smakrikt & fylligt kaffe som passar utmärkt till julmaten.

JULKAFFE: ÄPPLE-KANEL
Ett kaffe varsamt smaksatt med äpple & kanel som ger både doft och smak av jul. Innehåller bl.a. kanel.
JULKAFFE.: APELSIN
Ett kaffe varsamt smaksatt med apelsin som ger både smak och doft av jul.